18 Ocak 2014 Cumartesi

Dantel Çalışmasına Devam


Merhaba geçen sefer yaptığım dantel çalışmasından sonra dantel takımı zaten bozuldu geriye kalanlarıda değerlendireyim bari dedim.Nasıl yapıldığını daha önceki postumda anlatmıştım.Bu sefer ufak bir balona tekbir dantel parçası yapıştırdım, bombeli olsun diye yine dantelden yuvarlaklardan birini çıkardım. Sertleşince balondan ayırdım mumluk olarak kullanılabilir diye birkaç mumla resmini çektim sizin için.




Ayrıca dantelden kase yapmayada çalıştım daha büyük bir balonun yarısına kadar yapıştırdım dantelleri .büyük olduğu için busefer yuvarlak çıkarmadan danteli olduğu gibi kullandım nasıl olmuş sizce
 Hala daha var bu dantelimden bakalım daha karar vermedim ne yapacağıma  koca bir balon yapıp avize yapanlarda var ama ben asacak yer bulamam diye yapmak istemedim.Siz dilerseniz yapabilirsiniz zor değil yapımı.
Umarım beğenmişsinizdir Görüşmek üzere :)












4 yorum:

  1. çok beğendim, müthiş güzel olmuş da iskelet tutkalı yerine beyaz tutkal kullansak olmaz mı acaba? ilk defa böyle bir tutkal adı duydum. kolay gelsin sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyaz tutkalı bende çok duydum onunlada oluyormuş bende onu bulamadım birde iskelet tutkalı duymuştum (POLİDOR İskelet Tutkalı-Ahşap yapıştırıcı olarak geçiyor) onu bulunca aldım memnun kaldım kuruyunca balondan çok kolay ayrılıyor.Beğendiğiniz için çok teşekkürederim.sizede kolay gelsin :)

      Sil
  2. çalışmalarınızı çok beğendim. elinize, emeğinize, zevkinize sağlık:)
    bugünlerde dantel+tutkal ikilisiyle birşeyler yapmayı düşünüyorum. topladım annemden dantelleri:))
    neler yaparım şimdilik kestiremiyorum, ama gördüm ki herşey yapılabilir:))
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğendiğiniz için çok teşekkürederim :) yapması çok zevkli sonucuda çok şık oluyor.benden de sevgilerle..

      Sil